WHAT IF? ...sau
Termeni și
condiții (simple)


Știm că mulți dintre voi ezită să rezerve un bilet pentru un eveniment care va avea loc peste câteva luni și că doriți să știți ce se întâmplă cu biletul achiziționat dacă situația se schimbă.

Participarea la un eveniment și totodată planificarea acestuia este o provocare atât pentru participanți cât și pentru organizatori. În contextul actual am revizuit și simplificat Termenii și Condițiile de participare la evenimentele noastre ținând cont de 2 șcenarii posibile.

Șcenariul nr. 1: evenimentul nu se poate întâmpla deoarece autoritățile decid anularea acestuia.

     Opțiunea nr 1. Dacă ați achiziționat un bilet de acces iar evenimentul se anulează, contravaloarea biletului va fi returnată integral în termen de 10 zile de la data anunțată a evenimentului.

     Opțiunea nr 2. Dacă ați achiziționat un bilet de acces iar evenimentul se anulează, puteți alege să tranformați contravaloarea biletului într-un abonament de cursuri de dans ce au loc la "inArt Studio by Salsa Addicted".

Șcenariul nr. 2: anulări din motive personale.

    Opțiunea nr 1. Dacă ați achiziționat un bilet de acces și decideți să anulați din motive personale de orice natură, aveți posibilitatea să vindeți biletul dumnevoastră unei alte persoane.

    Opțiunea nr 2. Dacă ați achiziționat un bilet de acces și decideți să anulați din motive personale de orice natură, aveți posibilitatea să transferați biletul dumneavoastră pentru ediția următoare a evenimentului sau către un alt eveniment organizat de către noi până la finalul anului 2021.


    Ambele opțiuni sunt gratuite. Luați în considerare decizia dumneavoastră până la data de 28 octombrie 2020. După această data biletul dumnevoastră nu poate fi anulat sau schimbat.